Main Page
-
Recent changes
- Kishore.org
Tamil New Year
New name
Show page
Syntax
தமிழ் புத்தாண்டு பெயர்கள் - Tamil New Year Names - https://www.sisnambalava.org.uk/useful-info/tamil-new-year-names.aspx Years Year In Tamil Year in English 1987-88 பிரபவ Prabhava 1988-89 விபவ Vibhava 1989-90 சுக்ல Sukla 1990-91 பிரமோதூத Pramothootha 1991-92 பிரஜோத்பத்தி Prajothpathi 1992-93 ஆங்கிரச Aangirasa 1993-94 ஸ்ரீமுக Srimuga 1994-95 பவ Bhava 1995-96 யுவ Yuva 1996-97 தாது Thaathu 1997-98 ஈஸ்வர Eswara 1998-99 பகுதான்ய Paguthaanya 1999-00 பிரமாதி Pramaathi 2000-01 விக்ரம Vikrama 2001-02 விஷு Vishu 2002-03 சித்ரபானு Chitrabaanu 2003-04 சுபானு Subaanu 2004-05 தாரண Thaarana 2005-06 பார்த்திப Paarthiba 2006-07 விய Viya 2007-08 ஸர்வஜித்து Sarvajithu 2008-09 ஸர்வதாரி Sarvathaari 2009-10 விரோதி Virothi 2010-11 விக்ருதி Vikruthi 2011-12 கர Kara 2012-13 நந்தன Nanthana 2013-14 விஜய Vijeya 2014-15 ஜய Jeya 2015-16 மன்மத Manmatha 2016-17 துர்முகி Thurmugi 2017-18 ஹேவிளம்பி Heyvilambi 2018-19 விளம்பி Vilambi 2019-20 விகாரி Vikari 2020-21 சார்வரி Saarvari 2021-22 பிலவ Pilava 2022-23 சுபகிருது Subakiruthu 2023-24 சோபகிருது Sobakiruthu 2024-25 குரோதி Kurothi 2025-26 [விசுவாவசு] Visuvaavasu 2026-27 பராபவ Paraabava 2027-28 பிலவங்க Pilavanga 2028-29 கீலக Keelaga 2029-30 சௌமிய Sowmia 2030-31 சாதாரண Sathaarana 2031-32 விரோதிகிருது Virothikiruthu 2032-33 பரிதாபி Parithaabi 2033-34 பிரமாதீச Pramaatheesa 2034-35 ஆனந்த Aanantha 2035-36 ராக்ஷஸ Raachasha 2036-37 நள Nala 2037-38 பிங்கள Pingala 2038-39 காளயுக்தி Kaalayukthi 2039-40 சித்தார்த்திரி Sidtharthiri 2040-41 ரௌத்த்ரி Rowthiri 2041-42 துன்மதி Thunmathi 2042-43 துந்துபி Thunthubi 2043-44 ருத்ரோத்காரி Rudhrothkaari 2044-45 ரக்தாக்ஷி Rakthaakshi 2045-46 குரோதன Kurothana 2046-47 அக்ஷய Akshaya ---- [Tamil] - [New Year]
Password
Summary of changes